Σας απέλυσαν;

Σας πιέζουν οι Τράπεζες και οι Εισπρακτικές;

Είχατε τροχαίο ατύχημα;

Δεν τα πάτε καλά στο γάμο σας;

Προβλήματα με ακάλυπτες επιταγές;

Με το Στρατό ή τη θητεία σας;

Είχατε μια ποινική εμπλοκή;

ή πρόβλημα με το σπίτι που νοικιάζετε;

Σας ζητούν περισσότερους φόρους απ’ ότι πρέπει;

 

Ενημερωθείτε για μερικές από τις υπηρεσίες μας:

 

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά  

Εργατικές διαφορές 

Διαζύγιο   

Τροχαία

Μισθώσεις 

Κτηματολόγιο

 

Οι νομικές συμβουλές δεν είναι ακριβές !

Τηλεφωνήστε μας, για να σας συναντήσουμε και να μας πείτε τις λεπτομέρειες.  Ένας από τους συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένος να σας αναλύσει τις εναλλακτικές λύσεις και να σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη κίνηση.

Τα νομικά προβλήματα μπορεί να έχουν απλές λύσεις αν ρωτήσετε γρήγορα  έναν ειδικευμένο δικηγόρο.

 

Ομάδα έμπειρων δικηγόρων πρωτοπορεί !

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων δικηγόρων απ’ όλη την Ελλάδα. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του γραφείο στο οποίο δραστηριοποιείται από πολλά χρόνια.

 

Υπό τη σκιά της δεινής οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η χώρα μας και συμμεριζόμενοι τις ανάγκες και τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η  μέση ελληνική οικογένεια, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, υλοποιώντας ένα πρόγραμμα νομικής στήριξης του χειμαζόμενου έλληνα πολίτη και να σταθούμε στο πλευρό του απολυμένου, του χαμηλόμισθου, του χαμηλοσυνταξιούχου, του νέου κύματος των θυμάτων της ασκούμενης πολιτικής και να του προσφέρουμε μία επαρκή νομική κάλυψη, τόσο σε εξωδικαστικό όσο και δικαστικό επίπεδο με κόστος που να μπορεί να αντέξει. Στόχος μας είναι η συνδρομή εκείνων που έχουν πραγματικά μειωμένα οικονομικά μέσα, παρέχοντάς τους τη νομική προστασία και τη διασφάλιση στο ακέραιο των δικαιωμάτων τους, με χαμηλό κόστος.