Δυστυχώς, τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας και συχνά μας φέρνουν αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις τις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Ποιες είναι όμως οι πρώτες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούμε σε περίπτωση ατυχήματος, ώστε να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστα επακόλουθα;

– καλούμε αμέσως την Αστυνομία ή εφόσον δεν είμαστε σε θέση εμείς,  παρακαλούμε τους παρισταμένους να το κάνουν για λογαριασμό μας. Αναφέρουμε αν υπάρχει τραυματισμός ή όχι.

– δεν μετακινούμε τα οχήματα από την θέση του ατυχήματος μέχρι τη στιγμή που θα καταφθάσει στο σημείο η Αστυνομία

 φωτογραφίζουμε το σημείο και τις θέσεις των οχημάτων (θα φανεί αργότερα ιδιαιτέρως χρήσιμο στο Δικαστήριο).

-με την πρώτη ευκαιρία ή και αμέσως ερχόμαστε  σε επικοινωνία με δικηγόρο καταρτισμένο σε θέματα τροχαίων, ώστε να μας καθοδηγήσει με το τι και πως πρέπει να παρουσιάσουμε τα πραγματικά περιστατικά, ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως μεταγενέστερα στις δικαστικές αίθουσες…..

 

 

 

Από την πλευρά των δικηγορικών γραφείων μας, σας εγγυόμαστε την τάχιστη διεκπεραίωση των υποθέσεων σας που αφορούν τροχαία ατυχήματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε, όμως, ότι οι Αστυνομικές Αρχές καθυστερούν τη συμπλήρωση των σχετικών δικογραφιών.

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ  ΜΑΣ  ΣΤΟ 

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

 

Από την πρώτη στιγμή που θα μας καλέσετε, ένας άρτια καταρτισμένος  Δικηγόρος του γραφείου μας θα σας συμβουλεύσει και θα σας καθοδηγήσει!

 

 
*Χρέωση Αστικής κλήσης από σταθερό. Η κλήση από κινητό επιβαρύνεται με τα σχετικά τέλη.
** Η φωτογραφία είναι από το http://en.wikipedia.org/wiki/File:Japanese_car_accident_blur.jpg