Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων δικηγόρων απ’ όλη την Ελλάδα. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του γραφείο στο οποίο δραστηριοποιείται πολλά χρόνια.

 

Υπό τη σκιά της δεινής οικονομικής συγκυρίας που διέρχεται η χώρα μας και συμμεριζόμενοι τις ανάγκες και τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η  μέση ελληνική οικογένεια, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, υλοποιώντας ένα πρόγραμμα νομικής στήριξης του χειμαζόμενου έλληνα πολίτη και να σταθούμε στο πλευρό του απολυμένου, του χαμηλόμισθου, του χαμηλοσυνταξιούχου, του νέου κύματος των θυμάτων της ασκούμενης πολιτικής και να του προσφέρουμε μία πλήρη νομική κάλυψη, τόσο σε εξωδικαστικό όσο και δικαστικό επίπεδο με κόστος που να μπορεί να αντέξει. Στόχος μας είναι η συνδρομή εκείνων που έχουν πραγματικά μειωμένα οικονομικά μέσα, παρέχοντάς τους τη νομική προστασία και τη διασφάλιση στο ακέραιο των δικαιωμάτων τους, με χαμηλό κόστος.

 

Έτσι, αποφασίσαμε να «κρατήσουμε» λίγο από το χρόνο μας για να τον διαθέσουμε με χαμηλές αμοιβές σε αυτόν που πραγματικά βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ανάμεσά μας είναι εκλεκτοί και πολύ καλά καταρτισμένοι δικηγόροι που εγγυώνται την παρακολούθηση της εκάστοτε υπόθεσης. Αποφασίσαμε στην αρχή να αναλάβουμε υποθέσεις που βασανίζουν τους συνανθρώπους μας όπως την υπαγωγή οικογενειών στη ρύθμιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (νόμος Κατσέλη), τη διεκδίκηση αποζημιώσεων απόλυσης, υπερωριών, δώρων εορτών και επιδομάτων, μισθών υπερημερίας και άλλων θεμάτων του εργατικού δικαίου. Όμως οι τρέχουσες εξελίξεις μας οδήγησαν να συμπεριλάβουμε και σύγχρονα καθημερινά ζητήματα, όπως τα διαζύγια, τις διατροφές, τα τροχαία, ακόμα και τις ακάλυπτες επιταγές μικρών επιχειρηματιών που βρίσκονται σε αδιέξοδο, διαταγές πληρωμής, διαταγές απόδοσης μισθίου κλπ.

 

Το αντικείμενο μας εκτείνεται και καλύπτει όλους τους τομείς και κλάδους του δικαίου και μπορούμε να βοηθήσουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και σε άλλες υποθέσεις που θα βρεθούν αντιμέτωποι είτε δικαστικά είτε εξώδικα.

 

Το κόστος έχει διαμορφωθεί λαμβάνοντας υπόψη την ζοφερή οικονομική κατάσταση και τα μειωμένα κατ’ αντικειμενική κρίση εισοδήματα.

Είναι αμοιβές που θα ζητούσαμε από τους φίλους μας.

Γιατί στην Ελλάδα οι παρέες γράφουν την ιστορία.

 

Χρίστος Κ. Χριστόπουλος

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, D.E.S.S.  MSc.

Υπηρεσίες

  • Εργατικές διαφορές

  • Συναινετικό διαζύγιο

  • Υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Περισσότερα